Het Lint fase Linde

Zoekt u iets unieks en wil je groen wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, waterrijke wijk Hoog Dalem staat u middenin het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park ziet u een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Genieten van een leven in een parkachtige setting met aan de ene kant van het project water en aan de andere kant het mooie park van Hoog Dalem. Aantrekkelijk? Met plezier laten we u kennismaken met Linde, een prachtig nieuw deelplan in Het Lint. Wie hier woont, leeft heerlijk buiten. De tuinen zijn opvallend groot en het park naast de deur verleidt kinderen om op avontuur te gaan.

Linde is opgedeeld in twee fasen:
Fase 1 (30 woningen) – 5 vrijstaande villa’s, 25 riante twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen.
Fase 2 (44 woningen) – 28 rijwoningen in verschillende groottes, 12 geschakelde tweekappers, 4 riante twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa.

De deadline van beide fasen voor de meerwerkopties is verstreken, zie de prijslijst welke meerwerkopties in de koopsom zijn opgenomen.

De bouw voor fase 1 is in volle gang en voor fase 2 zullen de eerste bouwwerkzaamheden plaatsvinden januari 2024. Wonen gegarandeerd! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Bel naar Van der Brugge makelaars (0183) 63 50 11 of leuk! makelaars (0183) 66 88 11 zij helpen u met plezier.

Het Lint fase Linde

Eigenschappen

  • Verwacht aantal woningen 74
  • Nog niet in aanbouw
  • Vrijstaand, Rijwoning, Hoekwoning, Twee-onder-één-kap, Geschakeld

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:

Deelgebied De Eilanden
 
Deelgebied Het Lint
 
Deelgebied De Donken
 
Deelgebied Het Centrum
 

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder