Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Vlak voor de jaarwisseling ‘spraken’ we elkaar voor het laatst. Tijd om u een update te geven van alle projecten in Hoog Dalem. En we hebben leuk nieuws! Ons team is verrijkt met een nieuwe makelaar. ‘leuk! makelaars’ gaat samen met Van der Brugge makelaardij de verkoop van de fases in Het Lint verzorgen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

Het Lint De Els
De pre-sale van deze mooie fase is begonnen en dus konden we alle belangstellenden de schetsen laten zien. Mocht u het plan nog niet kennen. De Els komt op een prachtige locatie. Hier woont u aan de rand van Hoog Dalem met aan de ene kant het parkachtige Lint en aan de andere zijde de weilanden richting Dalem! Kandidaten die zich inschrijven tijdens de pre-sale voor 1 maart 2022, krijgen voorrang bij de toewijzing/loting als zij zich daadwerkelijk inschrijven voor één of meerdere bouwnummers tijdens de verkoop. Bekijk dus snel de woningen en schrijf je in voor de pre-sale op Het Lint Fase Els – Hoog Dalem.

Het aanbod van Het Lint De Els op een rij:
 • 9 rijwoningen met een breedte van 5.40 meter
  (v.o.n.-prijzen vanaf circa € 395.000,- );
 • 5 rijwoningen met een breedte van 5.70 meter
  (v.o.n.-prijzen vanaf circa € 415.000,- );
 • 4 twee-onder-één kapwoningen met berging
  (v.o.n.-prijzen vanaf circa € 575.000,- );
 • 1 vrijstaande woning met berging
  (v.o.n.-prijs vanaf circa € 760.000,-);
 • 8 bungalows
  (v.o.n.-prijzen vanaf circa € 525.000,-);
 • 1 bungalow special
  (v.o.n.-prijs vanaf circa € 640.000,-);
 • 22 ruime appartementen met parkeerplaatsen in het gebouw
  (v.o.n.-prijzen vanaf circa € 500.000,-);
De verkoop zal, naar verwachting, eind maart 2022 starten!

Het Lint De Els
Medio 2022 zal de volgende fase in Het Lint in de verkoop gaan. Linde volgt de populaire Zilverlinde en Populier op. Linde bestaat uit 74 woningen die we kunnen onderverdelen in rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zoals het er nu naar uitziet starten we in mei 2022 met de pre-sale. Dan laten we u de verschillende woningtypen zien en delen we de plattegronden én circa vanaf-prijzen. Ook is er dan nieuw beeldmateriaal en meer informatie. Aantrekkelijk? Schrijf u nu in voor deze fase en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van Het Lint Fase Linde – Hoog Dalem.

Het Lint Zilverlinde
Eind december is de bouw gestart van Zilverlinde. Heel graag hadden we dit mooie moment in januari feestelijk willen vieren op de bouwplaats met de kopers. Helaas lieten de coronamaatregelen dat toen niet toe. Maar… als het weer lekkerder weer is en corona geen roet in het eten gooit, nodigen we de kopers alsnog uit op de bouwplaats.

Het Lint Populier
Alle woningen zijn verkocht en de kopers mogen nu alle meerwerkopties gaan kiezen. De kopersbegeleider gaat daarbij helpen. De gesprekken hebben al plaatsgevonden of zijn ingepland. Samen met de kopersbegeleider gaan kopers onder andere bepalen waar de lichtpunten moeten komen en welke tegels de badkamer straks sieren. Ook gaan de kopers een keuken uitzoeken bij de keukenleverancier. Een ontzettend leuke stap in het proces.

Het Spoel
De bouw van appartementencomplex Het Spoel, naast winkelcentrum Hoog Dalem, is in volle gang. Het complex bestaat uit 48 appartementen en op de begane grond is ruimte voor zorg verlenende instanties. Alle appartementen zijn verkocht en over enkele maanden hopen we de kopers een eerste indruk van de ruimte te kunnen geven. Dat doen we pas als het veilig is op de bouwplaats en de coronaregels een ontmoeting toelaten. Om nu al kennis te maken, is er laatst een digitaal vragenuurtje georganiseerd.

De Eilanden fase 3.2
De bouw van de laatste fase in De Eilanden is in volle gang. Na afronding van de bouw van deze fase is De Eilanden klaar. Eind maart nodigen we de kopers uit op de bouwplaats voor een eerste kijkmoment in de woning. Heel bijzonder, want dit is het eerste moment dat kopers in hun woning kunnen staan en rondlopen én de ruimte kunnen beleven. We kijken er erg naar uit.

Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder